Cannabikorn és CBD

                                             


                                Cannabikorn es la nova marca d'oli de Cbd Full Spectrum a 

                                                     l'Herboristeria Remeis de Bruixa

Català
*Full Spectrum vol dir que en la seva composició, conté tot l'espectre legal i possible de no només cannabidiol, sinó també altres cannabinoides presents a la planta Cannabis Sativa L.


Sabem que la planta conté més de 100 tipus, CBC, CBNCBG, son fitocannabinoids presents a Cannabikorn, amb altres flavonoides i terpens, i que la seva influència quan treballen junts (efecte sèquit) és més bona i beneficiosa pel nostre organisme.

Hem triat la millor varietat de planta a Suïssa, dels principals productors a Europa, amb extracció centrífuga amb etanol, una forma óptima de extreure l'extracte.


L'oli contenidor on ve diluït l'extracte és MCT, triglicèrid de cadena mitjana, conegut com a oli de coco, que millora l'aprofitament dels cannabinoides per part dels receptors del cos humà, en contenir nivells de greix saturat pròxims al 80%.

Amb una tria de cinc tipus d'intensitat en el contingut de cada potet, perquè la dosi d'aplicació va d'acord amb el pes corporal, en persones i també en els altres mamífers amb sistema endocannabinoide.

L'aplicació pot ser de diferents formes, d'acord amb la natura única de cada organisme, tòpica, oral en alguns països (no permès a Andorra), vaporitzat, etc, depenent de la condició.
 
5, 10 , 15 , 20 i 30% Premium

Els trobarás a Herboristeria Remeis de Bruixa a Andorra i a establiments o col.laboradors autoritzats.

* Lliure de pesticides
* Apte per a vegans
* Sense gluten ni lactosa
Dopping Free
* Ingredients 100% naturals
* Cultiu orgànic
* 100% Legal

Remeis de bruixa Facebook 
Remeis de Bruixa Instagram
Google maps Remeis de Bruixa

Tlf +376 855933
WhatsApp +376 677808 +376 608946
                                                         🌿           🌿          🌿             🌿

.
Español
                                       


Cannabikorn es la nueva marca de aceite de Cbd Full Spectrum de la

Herboristería Remeis de Bruixa, en Andorra

*Full Spectrum quiere decir que en su composición, contiene todo el espectro legal y posible de no solo *cannabidiol, sino también otros cannabinoides presentes a la planta Cannabis Sativa L.

Como el CBC (cannabicromeno) , CBN (Cannabinol), CBG (cannabigerol), puesto que sabemos que la planta contiene más de 100 tipos de cannabinoides, terpenos, flavonoides, etc, y que su influencia cuando trabajan juntos (efecto séquito) es más buena y beneficiosa para nuestro organismo.

Hemos elegido la mejor variedad de planta en Suiza, donde se aplica la extracción centrífuga con etanol, una forma óptima de extraer el extracto.

El aceite contenedor donde viene diluido el extracto es MCT, triglicérido de cadena media, conocido como aceite de coco, que mejora el aprovechamiento de los cannabinoides por parte de los receptores del cuerpo humano, al contener niveles de grasa saturada cercanos al 80%.

Una línea de con cinco grados de intensidad en el contenido de cada frasco, para facilitar la dosificación, que va en base al peso corporal, en personas y también en los demás mamíferos con sistema endocannabinoide.

 

La aplicación puede ser de diferentes formas, de acuerdo con la naturaleza única de cada organismo y caso particular, tópica, oral en algunos países (no permitido en Andorra), vaporizado, etc, dependiendo de cada caso.

Frasco de 10ml en 5, 10 , 15 , 20 y 30% Premium
Los encontrarás en Herboristería Remeis de Bruixa en Andorra y en establecimientos o colaboradores autorizados.

* Libre de pesticidas                      

*Apto para veganos

*Sin gluten ni lactosa

*Dopping Free

*Ingredientes 100% naturales

*Cultivo orgánico

*100% Legal


Remeis de bruixa Facebook 
Remeis de Bruixa Instagram
Google maps Remeis de Bruixa

Tlf +376 855933
WhatsApp +376 677808 +376 608946Comentaris