Guillaume Delahaye, terapeuta holístic

 

       Català                                      


Vinc d'una família on l'èxit professional està omnipresent. El vaig tenir tot i em vaig perdre. Èxit o fracàs?

Avui presentem al Guillaume Delahaye, terapeuta holístic que tenim el plaer de rebre a l'herboristeria Remeis de Bruixa un cop al mes. Sol venir la segona setmana del mes.

El Guillaume està especialitzat en medicina alternativa. La seva història de vida es un relat personal del camí que tots iniciem creient que fem el correcte quan socialment tenim èxit a la vida o els negocis funcionen, i el soroll extern és tan alt, que no arribem a sentir la veueta interior que suggereix que no tot està del tot bé. I qualsevol moviment o iniciativa fora del cercle conegut se'ns fa llunyà i feixuc de començar. El seu treball està dirigit a qualsevol persona que necessiti suport energètic i emocional.

Així que si et sents deprimit, cremat o en procés d'autodestrucció, no dubtis a involucrar-te.

El seu acompanyament el farà a través de la sinergia de teràpies que fa servir, la kinesiología, la hipnosi, el reiki i la màgia dels seus filtres bioluminales netejant les memòries cel·lulars, entre altres teràpies.



Com sortir de les situacions emocionals doloroses?

Utilitza diverses tècniques terapèutiques per comprendre i analitzar els símptomes, trobar solucions, però per a ell, el secret és connectar-se a l'ànima, a les emocions i a les ferides de la persona.

Associar aquestes tècniques a la teva personalitat, és la clau per a retornar-te el gust per la vida.

El seu coneixement global et permetrà veure la teva vida sota una nova llum i creure en un nou començament.


La pitjor derrota és no haver-ho intentat mai


Per a més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.
Junts conreem l'alegria de viure 

Per trobar-lo a Andorra, contacta amb ell aqui 

Guillaume Delahaye
+34 697 778 022
hola@guillaume-delahaye.com



Español

Vengo de una familia donde el éxito profesional está omnipresente. Lo tuve todo y me perdí.¿Éxito o fracaso?

Hoy presentamos a Guillaume Delahaye, terapeuta holístico, a quien tenemos el placer de recibir en la herboristeria Remeis de Bruixa una vez al mes. Suele venir la segunda semana.

Guillaume está especializado en medicina alternativa. Su historia de vida es un relato personal del camino que todos iniciamos creyendo que hacemos lo correcto cuando socialmente tenemos éxito en la vida o los negocios funcionan, y el ruido externo es tan alto, que no llegamos a escuchar la vocecilla interna que sugiere, a veces con susurros y otras a gritos, que no todo está del todo bien. Y cualquier movimiento o iniciativa fuera del círculo conocido se nos hace lejano y pesado arrancar. Su trabajo está dirigido a cualquier persona que necesite apoyo energético y emocional.

Así que si te sientes deprimido, quemado o en proceso de autodestrucción, no dudes en involucrarte.

Su acompañamiento será a través de la kinesiología, la hipnosis, el reiki y la magia de sus filtros bioluminales , limpiando las memorias celulares, entre otras terapias.



¿Cómo salir de las situaciones emocionales dolorosas?

Utiliza varias técnicas terapéuticas para comprender y analizar los síntomas, encontrar soluciones, pero para él, el secreto es conectarse al alma, a las emociones y a las heridas de la persona. Asociar estas técnicas a tu personalidad, es la clave para devolverte el gusto por la vida.

Su conocimiento global te permitirá ver tu vida bajo una nueva luz y creer en un nuevo comienzo.

La peor derrota es no haberlo intentado nunca

Para más información, no dudes en ponerte en contacto con nosotros.

Juntos cultivamos la alegría de vivir 😀

Para verle en Andorra, contacta aqui.

Guillaume Delahaye
+34 697 778 022
hola@guillaume-delahaye.com

Comentaris