Magia en gota, Vanessa Fidalgo

La Vanessa Fidalgo es un canal de saviesa i aplicació de coneixements a l'herboristeria Remeis de Bruixa. 

Ella distribueix i dosifica cada dia la font d'oferiments i informació sobre el poder i el regal que les plantes i les seves essències tenen per nosaltres els humans.🌿


Això ho fa amb un ventall de propostes en forma de massatges corporals, facials, relaxants, descontracturant, cosmètics, que a través de les seves mans, es tornen una experiència intima molt particular, perquè sembla que cada oli essencial aplicat aquí o allà, pot servir per ajudar a trobar el propi equilibri òptim en un moment particular, de forma diferent en cada persona.

Es nota que la mou la passió i vocació quan et deixes portar per les seves mans.

Va començar a estudiar estètica en una de les millors escoles d'Espanya, a Barcelona, a Cristina Sorliva fer també quiromassatge, reflexologia podal i drenatge limfàtic i aromateràpia. 

Amb el temps i les pròpies experiències professionals i personals, va anar fusionant els seus coneixements amb les teràpies i el dia que va conèixer Young Living y el poder dels olis essencials, treballant els tres camps (físic, emocional i eteri) sembla que un cercle vocacional s'ha acabat de concretar.

En els massatges, tractaments i teràpies treballa tant el mal físic com l'emocional amb les diferents tècniques i els olis essencials (que és la sang de les plantes), ja que considera fermament que la majoria dels problemes físics vénen provocats per problemes emocionals.


Ella és un remolí proactiu d'experiències, sempre en constant aprenentatge per poder oferir a les persones el millor.  La tècnica Raindrop, per exemple, ha sigut un gran descobriment en les noves formacions que ha impulsat, i té uns grans beneficis per la ment, el cos i l'esperit. 

La tècnica raindrop, ens fa gaudir de l'aplicació de gotes de 9 olis essencials que es deixen caure des de 20 cm en forma de pluja al llarg de la columna vertebral, mitjançant "Effleurage". Donant profunditat a l'experiència de cada aroma i poder de cada planta en forma de gota. Aquesta tècnica  un origen ancestral als indis Lakota de Dakota del Sud.

"Surts flotant de la cabina"

És una frase que s'escolta sovint desprès d'un tractament amb la Vanessa

Actualment, també imparteix la formació Raindrop perquè tothom pugui gaudir dels seus beneficis.

Treballa només amb productes naturals i entre altres coses ensenya a introduir l'aromateràpia a la rutina diària, eliminant productes tòxics i, per tant, netejant l'organisme de residus, metalls pesants, etc.

Li encanta ensenyar a fer la teva pròpia cosmètica natural, ja que la cosmètica natural té uns grans resultats i afirma que amb ella pots trobar l'equilibri perfecte per a les necessitats de cada pell.
També ensenya a equilibrar emocions amb el poder de l'aromateràpia.

Ha treballat com a formadora de vàries marques i aparatologia d'estètica, també com a esteticista i terapeuta a petits i grans centres d'estètica i com a responsable de centres termals i Spas del país.

Aqui un resum dels tractaments que ofereix.

La podeu contactar per guardar hora al tlf +376391836
o demanar informació dels seus serveis al seu mail magiaengota@gmail.com
i també a traves de Remeis de Bruixa

Instragram @magiaengota
Facebook Magiaengota

Comentaris